top of page
3D-bollar i regnbågebakgrund

Patrick "Putte" Pehrsson

 
Patrick har alltid haft det andliga med sig som en del av han barndom. Som treåring fick han sin första upplevelse ett väldigt starkt och rörande minne än idag. Patrick fick kontakt med en ängel som var så vacker ett starkt ljus av värme, kärlek som berättade att hans Morfar skulle klara sig och det inte var dags ännu. Han ser det här med det andliga inte som någon gåva utan att alla kan och har det inom sig skulle kunna säga att vi är sammankopplade med allt i universum som typ filmen "Avatar" 

Patrick är anlitad i Sverige men även i Norge, Schweiz, Irland, Skottland & Kanada.

När Patrick jobbar använder han väldigt mycket glädje, humor, musik.
Andevärlden har, liksom vi - känslor.

Patrick var med om våldsam trafikolycka 1995 när fick hela motorhuven och taket intryckt när han frontade en fullvuxen 24 taggare älg med en vikten på nästan 850kg med en hastighet i 138km/h vid en omkörning på motorvägen. En olycka som han inte skulle ha överlevt.

- Läkaren sa att han hade änglavakt som någon vakade över honom.
 
Var som livet spelades upp men baklänges som Patrick flög som en Örn och kunde titta ner och ett otroligt stark ljus bländade honom och ur ljuset så var det som en man och liten flicka kom för möta, och samtidigt som någon ropade "Patrick" och tog tag i hans hand och sa det inte dags i nu som någon drog honom tillbaka i tiden fast framåt till denna dimensionen.

Detta blev pånyttfödelse och att få fler att se sin mediala och andlighet. Patrick menar att att ju mer focus runt sig ju bättre kontakt, allt igenom hur man expanderar sin energi och hur man andas för skapa den bästa förutsättningen för kanalisering. Han jobbar efter sin egna erfarenhet då det viktigaste är att bevisa andevärldens existens innan budskap kan levereras. 
 
Patrick har utbildats sig på Arthur Findlay College av bl.a. Colin Bates (UK), Sandie Baker (UK), Bill Thomson (SCO), Angie Morris (UK), John Johnsson (SCO), Mia Ottosson (SE).

Han har gått kurs hos Pierre Hesselbrant (SE), Andreas Österlund (SE), Lena Ranehag (SE).
 
Det viktigaste för Patrick arbetar, med kärlek och lojalitet till den andliga världen, baserat på principer om etik och moral.
 
Känslighet, humor och livsglädje är en stor del av hans personlighet, vilket definitivt kommer att återspeglas i arbete, kurser och andliga resor. Inom mediumskapet så jobbar Patrick med olika formor av healing som andllig, trance, kristall, jobbar med seanser, privatsittningar, husrensning, cirkel/kursverksamhet & andliga resor ( England, Irland, Skottland ).
 
Kram & Namaste

210011642_10157995860166821_73951484707890848_n.jpg

Patrick Putte Pehrsson

Jag hjälper människor med personlig utveckling, hälsa och välmående ❤️

+46 703805664

bottom of page